Ouderraad

Als groep van enthousiaste en betrokken ouders/verzorgers vormen wij de ouderraad van De Kyckert, ook wel OR genoemd. In samenspraak met het schoolteam geven wij invulling aan activiteiten die op school plaatsvinden. Ons doel is om het plezier van de leerlingen op school te  bevorderen door feestelijke, educatieve of culturele activiteiten mee te organiseren en te financieren.
De ouderraad van De Kyckert

Als groep van enthousiaste en betrokken ouders/verzorgers vormen wij de ouderraad, ook wel OR genoemd. Samen met het schoolteam geven wij invulling aan activiteiten die op school plaatsvinden. Ons doel is om het plezier van de leerlingen op school te  bevorderen door feestelijke, educatieve of culturele activiteiten mee te organiseren en te financieren. 

 

Van Sinterklaas tot filmavond

Tijdens het hele schooljaar vinden er verschillende activiteiten plaats. Deze activiteiten en meer worden samen georganiseerd met de school en betaald met uw ouderbijdragen:

  • Sinterklaas met Schatkamer
  • Verkoeling bij Koningsspelen
  • Lekkernijen
  • Kerst met kerstborrel
  • Aankleding / decoratie
  • Carnaval
  • Paasontbijt
  • Kyckertfeest
  • Première avond groep 8

 

Uw ouderbijdrage is onmisbaar

Alleen met uw vrijwillige ouderbijdrage blijven de kinderen genieten van alle extra activiteiten die buiten de overheidssubsidie vallen. Zonder uw bijdragen zijn de activiteiten niet mogelijk. Wij houden die bijdrage laag en gelukkig hebben wij al jaren een van de laagste in de regio.

 

Wij vragen u om vóór 1 oktober a.s. de ouderbijdrage van € 25 per kind over te maken. Uiteraard mag u altijd meer overmaken. Voor kinderen die op of na 1 maart starten is het € 12,50 per kind.

 

Betaling via: https://www.dekyckert.nl/ouders/betaling-ouderbijdrage of IBAN NL77INGB0003880380 t.n.v. Stichting Ouderactiviteiten De Kyckert, o.v.v. de naam en groep van uw kind(eren).

 

Regelingen voor betaling

Gemeentes hebben verschillende regelingen waaruit de ouderbijdrage kan worden betaald, zoals de Westlandpas via gemeente Westland, klik hier. Als u een van deze regelingen heeft, hoeft u alleen maar een foto van een dergelijke pas te sturen naar Sander Meijer via directie@dekyckert.nl of Social Schools. Kunt u door andere persoonlijke omstandigheden niet betalen? Ook dan bent u van harte welkom om dit te bespreken.

  

Kom ook helpen op school!

Alleen met uw hulp kunnen wij de activiteiten organiseren. Daarom zijn helpende handen van ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, ooms, tantes altijd welkom! Meldt u aan via orkyckert@gmail.com. U krijgt dan automatisch bericht wanneer wij uw hulp kunnen gebruiken. Per oproep kunt u aangeven of u tijd hebt.

 

Contact met elkaar

Via de nieuwsbrief van school laten wij regelmatig van ons horen. Mocht u een overleg willen bijwonen, heeft u een vraag of wilt u meehelpen bij activiteiten, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn vaak rond het schoolplein te vinden ;) of stuur een mail via orkyckert@gmail.com.

 

Hartelijke groet,

 

Bonnie Ammerlaan 

Jeanette Muller

Sinem Erdogan  

Leonie Plugge

Lieve van Wietingen (penningmeester)  

Irina Smit ( voorzitter)

Download