Onze school

 

Nieuwsgierig hoe onze school er van binnen uit zien? Bekijk de virtuele rondleiding!

Bij de peiling "Sociale veiligheid" vlak voor de zomervakantie 2020 scoorden we een 8,4 als eindscore, waarbij 90% van onze leerlingen in de bovenbouwgroepen de vragenlijst heeft ingevuld.

 

OBS De Kyckert is de enige openbare basisschool in de dorpskernen Wateringen en Kwintsheul en biedt met ruim 30 medewerkers onderwijs aan bijna 350 leerlingen in 14 groepen.

 

De Kyckert maakt deel uit van de Brede School Wateringen en is deels gevestigd in het naastgelegen gebouw KyckMar.

 

OBS De Kyckert verzorgt samen met zes andere basisscholen het openbare basisonderwijs in negen dorpskernen in de gemeenten Westland en Midden-Delfland. Deze zeven scholen vallen onder Stichting Openbaar Onderwijs Westland met het bestuurskantoor in Naaldwijk.

 

De schoolgids wordt ieder schooljaar na de zomervakantie gepubliceerd op de website. Alle kalenderitems staan in de agenda in Social Schools en op deze website.

Als openbare basisschool maken wij geen onderscheid in geloof, afkomst, geaardheid of maatschappelijke positie. Iedereen is welkom en wij veroordelen elkaar niet. Wij verwachten van alle leerlingen en ouders dit principe te accepteren en te onderschrijven.

 

Op deze pagina's kunt u handige en veelgezochte informatie vinden. Door op onderstaande links te klikken kunt u de benodigde documenten downloaden.