Ons gebouw

De Kyckert beschikt over een ruime hal, units waar de klaslokalen aan grenzen en een speelruimte.  Deze fijne werkplekken worden gebruikt voor diverse beweeg- en leeractiviteiten, ze dragen bij aan spel, plezier en leren!

Bekijk onze virtuele rondleiding

 

Bij binnenkomst wordt u ontvangen in een ruime hal. Deze ruimte  wordt ook gebruikt als leerruimte. De kinderen kunnen ook werken in de units die grenzen aan hun lokaal. Van deze units zijn er twee op iedere verdieping. De Kyckert beschikt over 15 klaslokalen. Via de corridor kunt u naar de Kyckmar. De Kyckmar is een gedeelde ruimte van de Mariaschool en De Kyckert. In de Kyckmar bevinden zich twee klaslokalen van De Kyckert. 

 

Speelruimte

De Kyckert beschikt over een multifunctionele speelruimte. Onder schooltijd wordt de speelruimte ingezet voor groepsactiviteiten zoals: bewegend leren, workshops en feestactiviteiten. Buiten schooltijd is onze multifunctionele speelruimte te huur. Om van de ruimte gebruik te maken, kunt u terecht op de site https://westland.makelpunt.nl/aanbod/442-de-kyckdoos-grote-zaal

 


In dit album staan foto's van het gebouw door de jaren heen.

In dit album staan foto's van het gebouw door de jaren heen.