Foto bij artikel Website: Ons onderwijs

Website: Ons onderwijs

15 oktober 2020 - 

Op de pagina's "Ons onderwijs" vindt u meer informatie over het onderwijs op De Kyckert. Achter de schermen werken we er hard aan om steeds meer informatie hier te publiceren. Vooralsnog is hier informatie te vinden over:

  • Snappet
  • Bewegingsonderwijs
  • Methodes
  • Grej of the day
  • Onze visie op onderwijs
  • LEVO
  • Burgerschap
Foto bij artikel Corona: Nieuwe beslisboom

Corona: Nieuwe beslisboom

14 oktober 2020 - 

Bij het besluit of een kind wel of niet naar school kan komen volgen wij de richtlijnen van de RIVM die zijn vertaald in een zogenaamde "beslisboom". Deze beslisboom is te vinden via Actueel > Corona.

Foto bij artikel Boekies: Openmiddag voor andere scholen

Boekies: Openmiddag voor andere scholen

14 oktober 2020 - 

Onze school is een van de pilotscholen waar Lexima in augustus is gestart met het programma Boekies. Boekies is dé aanpak waarmee scholen eindelijk echt werk kunnen maken van leesbevordering.
Lees meer ›

Foto bij artikel Zet je licht aan

Zet je licht aan

13 oktober 2020 - 

Vandaag ging een delegatie van de kinderraad op pad met onze wijkagent om op strategische plekken in Wateringen met een spuitbus de tekst "Zet je licht aan" te spuiten op fietspaden.
Lees meer ›

Foto bij artikel Praktische info: van A tot Z

Praktische info: van A tot Z

13 oktober 2020 - 

Op de pagina "Van A tot Z" verzamelen we alle praktische algemene informatie voor ouders. Deze informatie wordt regelmatig bijgewerkt.

Foto bij artikel Officiële opening Okidoki Lange Spruit

Officiële opening Okidoki Lange Spruit

29 september 2020 - 

Op dinsdag 29 september vierden we de officële opening van Okidoki Lange Spruit. De sticker met de beeldmerken van Okidoki en De Kyckert werd onthuld, er waren balonnen én alle peuters en leerlingen van groep 1 kregen een eigen verrekijker: "samen kijken we naar de toekomst". De WOS maakte een reportage die volgende week online komt.

Foto bij artikel Uit de groepen

Uit de groepen

29 september 2020 - 

De informatie van de pagina "Ouderavond" is voortaan terug te vinden onder Onze school > Uit de groepen. Hier staat in tekst en beeld hoe wij het onderwijs in de verschillende groepen vorm geven.

Foto bij artikel Info m.b.t. Corona

Info m.b.t. Corona

18 september 2020 - 

Alle informatie m.b.t. de school en Corona is te vinden op een aparte pagina op deze website. Hieraan is ook informatie m.b.t. excursies toegevoegd.

Foto bij artikel Schoolbrengweek

Schoolbrengweek

18 september 2020 - 

Tijdens de schoolbrengweek hielden veel mensen zich keurig aan de verkeersregels, we hopen dat dit ook in de komende weken zo blijft. Zo houden we het met elkaar overzichtelijk en vooral veilig op de parkeerplaats!

Foto bij artikel Nieuw: peuteropvang en opvang binnen de muren van De Kykert

Nieuw: peuteropvang en opvang binnen de muren van De Kykert

17 juni 2020 - 

In het nieuwe schooljaar bundelen kinderopvangorganisatie Okidoki en basisschool De Kyckert hun krachten en zorgen we samen voor peuteropvang, voor- en naschoolse opvang én vakantieopvang binnen de muren van de school.
Lees meer ›

Foto bij artikel Openbaar onderwijs: waar verhalen samenkomen

Openbaar onderwijs: waar verhalen samenkomen

17 juni 2020 - 

Het openbaar onderwijs is van en voor de samenleving. Met de kernwaarden gelijkwaardigheid, vrijheid en ontmoeting als stevige basis.
Lees meer ›

Foto bij artikel Inschrijven nieuwe leerlingen

Inschrijven nieuwe leerlingen

28 januari 2020 - 

Als u voor het huidige schooljaar (2019-2020) of volgend schooljaar (2020-2021) op zoek bent naar een plekje voor uw zoon en/of dochter dan is het nog steeds mogelijk om uw kind(eren) in te schrijven. In een paar groepen hebben we nog plek beschikbaar. Neemt u vooral contact op via het contactformulier op onze website onder het kopje "Kennismaken".
Lees meer ›