Nieuws

06 juni 2016

Herinnering vrijwillige ouderbijdrage

Vandaag zijn de herinneringen voor de (vrijwillige) ouderbijdrage meegegeven aan de kinderen. De herinnering is alleen meegegeven aan de kinderen die eerder een brief voor de ouderbijdrage ontvangen hebben en waarvan we helaas nog geen bijdrage hebben mogen ontvangen. Als u deze bijdrage al heeft betaald dan willen wij u, mede namens de ouderraad, hartelijk danken. Onderstaand kunt u meer informatie lezen over de bijdrage en waarom het zo fijn is als de ouderbijdrage betaald wordt en een aantal handige weetjes.

 


Preview foto

Extra ondersteuning en activiteiten

De afgelopen jaren hebben bijna alle ouder(s)/verzorger(s) de (vrijwillige) ouderbijdrage betaald. Een ontzettende opsteker voor de school, haar leerlingen en de ouderraad. Door deze bijdrage hebben we op De Kyckert de afgelopen twee jaren onder andere de karren van de kleuters kunnen repareren, heeft de school een nieuwe muziekinstallatie in gebruik kunnen nemen, hebben we een Engelse methode kunnen aanschaffen, nieuwe doeltjes voor de leerlingen kunnen kopen en kunnen we als De Kyckert veel extra’s bieden aan onze leerlingen. Zonder uw bijdrage zouden de extra’s gewoonweg niet mogelijk zijn.

 

Met de bijdrage van €25,00 per leerling zijn worden ook de culturele excursies zoals het bezoek aan het Archeon, Rijksmuseum en Stedelijk Museum en diverse workshops en voorstellingen voor de kinderen ingekocht. In overleg met de ouderraad wordt er voor alle groepen een activiteit ingekocht. Tenslotte worden ook het lenteontbijt, het Sinterklaasfeest en het zomerfeest volledig betaald uit deze bijdrage en kunnen we ook in onze schooltuin blijven onderhouden en vernieuwen. Zoals u leest komt het geld volledig ten goede aan onze leerlingen.

 

Goed om te weten…

Een aantal ouder(s)/verzorger(s) kunnen in het Westland aanspraak maken op een bijdrage van de gemeente in de kosten die gemaakt worden voor de kinderen. Op de website https://kindpakketwestland.nl/mijn-kindpakket kunt u nalezen of u aanspraak kunt maken op ondersteuning vanuit de gemeente. Op het moment dat u niet in het Westland woont en de kinderen een ooievaarspas hebben dan kunt u deze pas inleveren bij de directeur. In veel gevallen kan de school en bijdrage opvragen bij de gemeente waar de kinderen woonachtig zijn.

 

Betaling

Net als in de voorgaande jaren hopen wij dat u de bijdrage, als u deze al niet betaald heeft, alsnog voor 16 juni wilt overmaken. De ouderbijdrage kan worden overgemaakt op IBAN NL77 INGB 0003 8803 80, ten name van Stichting Ouderactiviteiten De Kyckert. Voor de kinderen die na 1 maart begonnen zijn is de vrijwillige ouderbijdrage vastgesteld op €12,50. Tenslotte wil ik u erop attenderen dat de ouderbijdrage vanaf dit jaar ook via de pin betaald kan worden. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u contact opnemen met de ouderraad via orkyckert@gmail.com. Als u andere vragen over de betaling heeft dan kunt u contact met de directie opnemen via email, telefoon of door de directeur persoonlijk te benaderen. 

 

Wij hopen dat u ook dit jaar weer uw steentje bij wilt dragen. Het zou jammer zijn als we het volgende jaar niet alle geplande activiteiten door kunnen laten gaan. Daarnaast staat er nog een zomerfeest en een lustrumweek aan het begin van het schooljaar op het programma. Samen met de ouderraad en dankzij uw bijdrage willen we hier voor de leerlingen een heel groot succes van maken.